ŽUPNI URED VITEZ: Obavijesti za slavlje trostruke mlade mise

Župna crkva u Vitezu

Župni ured Vitez putem župnog listića uputio je obavijesti za slavlje mlade mise u nedjelju, 18. srpnja 2021. godine.

“U sljedeću nedjelju, 18. srpnja, je veliko slavlje za našu župu – trostruka mlada misa. Nikad u povijesti župe to se nije dogodilo. Čestitamo našim mladomisnicima i njihovim roditeljima i želimo im Božji blagoslov te ustrajnost u svećeničkom pozivu.

Svi su župljani pozvani prisustvovati na mladoj misi, a na mladomisničkom ručku samo oni koji su dobili pozivnice – zbog ove situacije s virusom nismo mogli pozvati sve. Međutim, i za one koji neće biti na ručku poslije mise bit će organiziran švedski stol.

Zamolili bi vas da pazite i na parkiranje. U crkveno dvorište će vozila moći ostaviti samo svećenici. Svi ostali će mjesto morati potražiti prije Vonkovog mosta ili iza crkve prema Principu. Ukoliko možete, najbolje je uopće ne koristiti osobna vozila”, stoji u obavijesti Župnog ureda Vitez.

Iz Župnog ureda Vitez uputili su i molbu svim domaćicama da u petak i subotu u župni ured donesu suhih kolača, na čemu su unaprijed zahvalili. Također, kazali su kako će i sastanak za sve one koji će pomagati oko organizacije biti održan u srijedu, u 19,00 sati.

Prethodni članakHNS ODGOVORIO SDP-u: Može se razgovarati jedino o ukidanju Federacije
Sljedeći članakSvaki drugi poslodavac treba radnika