Župne obavijesti župe Vitez – Trinaesta nedjelja kroz godinu (28.06.2020.)

Župne obavijesti župe Vitez – Trinaesta nedjelja kroz godinu (28.06.2020.)


  1. Danas je 13. nedjelja kroz godinu i mise su po redovitom rasporedu. U ponedjeljak su SVETI PETAR I PAVAO. Slavi se u Brajkovićima. Misa je u 11,00 sati. U srijedu u 18,00 sati je zavjetna misa svetom Leopoldu Bogdanu Mandiću u Dubravici. U 17 i 30 sati molimo krunicu. Potičemo vas da dolazite i utičete se ovom velikom svetcu. U četvrtak u 18 i 30 sati u župnoj crkvi KLANJANJE PRESVETOM SAKRAMENTU. U petak u 18,00 sati na Kalvariji slavimo svetu misu na čast našoj Gospi Žalosnoj, a nakon toga imati ćemo kratko klanjanje. U petak je sveti Toma, apostol. U petak je i prvi petak a u subotu prva subota u mjesecu. Prigoda za svetu ispovijed. U sljedeću nedjelju je 14. nedjelja kroz godinu, i mise su po redovitom rasporedu.
  2. ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ: Crkveni brak žele sklopiti: NIKOLA FILO, sin Mire i Tanje r. Varga iz Ivanovca kod Čakovca i ANITA MATIJANIĆ, kći Mirka i Ane r. Andrić iz Viteza; Crkveni brak žele sklopiti: DEJAN RAJIĆ MIŠKOVIĆ, sin Mate i Ivanke r. Žuljević iz Krčevina i AUGUSTINA BRNADA, kći Ive i Dijane r. Grebenar iz Viteza; Crkveni brak žele sklopiti: ZORAN PALAVRA, sin + Perice i Dragice r. Matošević iz Viteza i LORENA KRALJEVIĆ, kći Slavena i Anite r. Bošnjak sa Rijeke; Crkveni brak žele sklopiti: MATIJA GARIĆ, sin Andrije i Ružice r. Jurčević sa Kamenjača i MATEA RAJKOVIĆ, kći Ante i Josipe r. Mandić iz Jardola. Mladencima Božji blagoslov.
  3. ČESTITKA: Našim dragim krizmanicima, njihovim roditeljima i kumovima od srca čestitamo dan primanja sakramenta Duha Svetoga. Ove godine imamo 121 krizmanika. Godinu ranije 116, a još godinu ranije 91.
  4. UMRLI U PROŠLOM TJEDNU: Pero Tolo, Mirko Badrov i Marica Šantić. Pokoj vječni…