Župne obavijesti župe Vitez – Osamnaesta nedjelja kroz godinu

Župne obavijesti župe Vitez – Osamnaesta nedjelja kroz godinu, 2. kolovoza 2020. godine.


  1. Danas je 18. nedjelja kroz godinu i mise su po redovitom rasporedu. Danas je i PORCIJUNKULA, GOSPA OD ANĐELA. U četvrtak PREOBRAŽENJE GOSPODINOVO. U subotu je sv. Dominik. U sljedeću nedjelju je 19. nedjelja kroz godinu, i mise su po redovitom rasporedu.
  2. U srijedu u 18,00 sati je zavjetna misa svetom Leopoldu Bogdanu Mandiću u Dubravici. U 17 i 30 sati molimo krunicu. Potičemo vas da dolazite i utičete se ovom velikom svecu. U četvrtak u 18, 30 sati, u župnoj crkvi je KLANJANJE PRED PRESVETIM! U petak u 18,00 sati na Kalvariji slavimo svetu misu na čast našoj Gospi Žalosnoj, a nakon toga imati ćemo kratko klanjanje.
  3. ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ: Crkveni brak žele sklopiti: MATEO VIDOVIĆ, sin Dražena i Željke r. Baškarad iz Stare Bile i ANITA BONIĆ, kći Bože i Ankice r. Stojak iz Marosa; Crkveni brak žele sklopiti: DARIO VIDOVIĆ, sin Željka i Goranke r. Oprešnik iz Viteza i IVONA OMAZIĆ, kći Ilije i Smiljke r. Garić Omazić iz Viteza; Crkveni brak žele sklopiti: IVAN BAVRKA, sin Tonče i Dražene r. Nuić iz Novog Travnika i JELENA GREBENAR, kći Franje i Marice r. Gučanin iz M. Mošunja; Crkveni brak žele sklopiti: LUKA MLAKIĆ, sin + Zdravka i Nade r. Livančić sa Kamenjača i MILENA DRAGOJEVIĆ, kći + Miroslava i Dragice r. Križanac iz Viteza; Crkveni brak žele sklopiti: PREDRAG KOLENDA, sin Vlatka i Ankice r. Mašunić iz Pokrajčića i MARTINA IVIŠIĆ, kći Vlade i Blaženke r. Banović iz Marosa; Crkveni brak žele sklopiti: MARIO SUČIĆ, kći Ivana i Marije r. Biljaka iz Nove Bile i MIRJANA ŠARIĆ, kći + Miroslava i Borke r. Ikić iz Viteza. Mladencima Božji blagoslov.
  4. UMRLI U PROŠLOM TJEDNU: Slađana Marjanović. Pokoj vječni..