Župne obavijesti župe Vitez – Dvadeseta nedjelja kroz godinu

Župna crkva u Vitezu

Župne obavijesti župe Vitez – Dvadeseta nedjelja kroz godinu.


  1. Danas je 20. nedjelja i mise su po redovitom rasporedu. U subotu je Marija Kraljica Neba i zemlje, drugi patron župe Bučići. Misa kod stare crkve u 11,00 sati. U sljedeću nedjelju je 21. nedjelja kroz godinu, mlada nedjelja i mise su po redovitom rasporedu.
  2. ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ: S pomoću Božjom crkveni brak žele sklopiti: DRAŽEN MILISAV, sin Dragana i Katice r. Vuković iz Turbeta i ANA GREBENAR, kći Dragana i Marice r. Pranjković iz Malog Mošunja; S pomoću Božjom crkveni brak žele sklopiti: DAVOR ŠAKIĆ, sin Maria i Lucije r. Plavčić sa Rijeke i ANITA KRIŠTO, kći Miroslava i Katice r. Žuljević iz Nove Bile. Mladencima Božji blagoslov.
  3. OBAVIJEST: U sljedeću nedjelju, 23. kolovoza u 11,00 sati u Gučoj Gori, Fra Nikola Neimarević, slavi svoju mladu misu. Fra Nikola je rođen 1987. u Travniku. Dolazi iz župe Sv. Franje u Gučoj Gori. Sin je Franje i Jele rođ. Petrušić. Neka ga dobri Boga prati na njegovu putu.
  4. OBAVIJEST: U nedjelju, 23. kolovoza u 11,00 sati, misa je na groblju u Zaselju. Groblje je posvećeno svetom Roku, zaštitniku od kuge.
  5. UMRLI I PROŠLOM TJEDNU: Mara Ružić. Pokoj vječni..
    PUČKA: Anđeo Gospodnji
Prethodni članakU stravičnoj prometnoj nesreći poginuli A.A. i M.T.
Sljedeći članakTijekom proteklog dana novozaraženi koronavirusom evidentirani u svim županijama u Federaciji BiH