Župne obavijesti župe Vitez – 4. Uskrsna nedjelja (3. svibnja 2020.)

Župna crkva u Vitezu

Župne obavijesti župe Vitez – 4. Uskrsna nedjelja (3. svibnja 2020. godine).

  1. Danas je 4. Uskrsna nedjelja, nedjelja Dobrog Pastira, nedjelja kada molimo za duhovna zvanja. U utorak je 8. utorak svetom Anti. U pola 5 krunica i pobožnost, a u 17 sati slavimo svetu misu u kapelici svetog Ante u Mošunju.
  2. U sljedeću nedjelju je 5. Uskrsna nedjelja i počinjemo s proljetnim blagoslovom polja. Svete mise u 11 sati bit će na ovim grobljima: Nebašce, Topala, Kraljevica, Zvizda i Zabilje. Uz to će još biti rana misa u župnoj crkvi u 8 sati.
  3. Na 6. Uskrsnu nedjelju, dakle 17. svibnja u 11 sati mise su na ovim grobljima: Jardol, Krušćica, Staro groblje – Mošunj, Gradsko groblje i Gornja Večeriska. Na 7. Uskrsnu nedjelju, 24. svibnja, proljetne mise u 11 sati na grobljima: Dubravica, Donja Večeriska, Novo groblje – Jardol, Krčevine i Rijeka. Pored misa na grobljima, slaviti ćemo još samo ranu misu u 8 sati u župnoj crkvi.
  4. VAŽNO: Molimo sve da se držite uputa civilnog stožera. Pridržavanje svih do sada donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti, jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.