Župne obavijesti župe Svetog Juraja u Vitezu – Druga nedjelja po Božiću

Župne obavijesti župe Svetog Juraja u Vitezu – Druga nedjelja po Božiću.

  1. Danas (5. siječnja) je 2. nedjelja kroz godinu i mise su po redovitom rasporedu. Sutra (ponedjeljak, 6. siječnja) svetkovina je BOGOJAVLJENJA ili VODOKRŠĆA. Svete mise su kao nedjeljom i pod svim misama bit će blagoslov vode. Poslije pučke svete mise pozivamo sve prakarature i one koji su pomagali pri blagoslovu, na ručak u našu župnu dvoranu. U sljedeću nedjelju je KRŠTENJE GOSPODINOVO i time završava Božićno vrijeme. Mise su po redovitom rasporedu.
  2. Ovaj tjedan završavamo blagoslov vaših domova i obitelji. Zahvaljujemo domaćinima i domaćicama na lijepom susretu kod blagoslova obitelji. Ako ima negdje da nije blagoslovljena obitelj, neka nas obavijeste domaćini i mi ćemo vrlo rado doći.
  3. UMRLI U PROŠLOM TJEDNU: Kata Gudelj, Ivan Rajić i Milka Skopljak. Umro je Anto Filipović iz Velikog Mošunja. Misa zadušnica i ukop je u ponedjeljak, 6. siječnja u 14,00 sati na groblju G. Večerska. Umro je Drago Josipović. Misa zadušnica i ukop su u ponedjeljak, 6. siječnja u 15 i 30 sati na groblju Topala. Pokoj vječni..