ŽUPA VITEZ: Župne obavijesti – Trideset i prva nedjelja kroz godinu

Župne obavijesti župe Vitez – Trideset i prva nedjelja kroz godinu (3. studenog 2019. godine).

  1. Danas je 31. nedjelja kroz godinu, MLADA NEDJELJA i mise su po redovitom rasporedu. U ponedjeljak je spomen svih pokojnika franjevačkog reda. U srijedu je prva srijeda u mjesecu. Zavjetna misa Leopoldu Mandiću u Dubravici u 17,00 sati. U sljedeću nedjelju je 32. nedjelja kroz godinu i mise su po redovitom rasporedu.
  2. NAJAVA: U sljedeću nedjelju, 10. 11. u našu župu će doći vl. Mato Anić, ravnatelj radio Marije i imat će promociju radio Marije. Imat će mise u župnoj crkvi u 8,00 i 11,00 te misu u Mošunju u 9 i 30 sati. Inače radio Marija svakog četvrtka u 18 i 30 sati prenosi iz naše župe Klanjanje Isusu.
  3. ZAHVALA: Dragi župljani! Hvala vam na svakom daru koji ste upisali prigodom misa zahvalnica na grobljima. Neka dobri Bog blagoslovi vašu ljubav i milosrđe.
  4. NAJAVA: Župni božićni koncert svih zborova koji djeluju u župi održat će se 1. prosinca iza večernje svete mise. 8. prosinca u goste nam dolazi jedan od najpopularniji tamburaških sastava ZLATNI DUKATI. Oni će animirati večernju svetu misu a nakon toga imati koncert. 15. prosinca Jasna Zlokić nastupa u Franšiznom centru a 22. prosinca naši dramska sekcija Frame izvesti će svoj božićni komad u kazališnoj dvorani u Vitezu.
  5. NAJAVA: Stigli su kalendari za 2020 godinu.
  6. UMRLI U PROŠLOM TJEDNU: U prošlom tjednu nitko nije umro.