ŽUPA VITEZ: Župne obavijesti – Trideset i četvrta nedjelja kroz godinu “Krist Kralj Neba i zemlje”

Župna crkva u Vitezu

Župne obavijesti župe Vitez – Trideset i četvrta nedjelja kroz godinu (24. studenog 2019. godine).

1. Danas je 34. nedjelja kroz godinu, nedjelja KRISTA KRALJA, ujedno posljednja nedjelja u godini. Mise su po redovitom rasporedu. U petak su SVI SVETI FRANJEVAČKOG REDA. U subotu je sv. Andrija i ujedno posljedna subota. Rana misa u 8,00 sati za sve poginule u mjesecu studenom. A večernja misa u 18,00 sati je sa osobama s invaliditetom. U sljedeću nedjelju je 1. nedjelja došašća, ujedno i MLADA NEDJELJA i mise su po redovitom rasporedu osim večernje koja će bit u 17,00 sati zbog župnog koncerta.

2. ŽUPNA KATEHEZA U ŽUPI: Frama ( subota u 19,00 sati); Zbor mladih FRAME/ utorak i petak u 19, 30 sati. MINISTRANTI: subota u 12,00 sati u župnoj crkvi.
DJEČJI ZBOR: u 11,00 sati u Vitezu
VELIKI ŽUPNI ZBOR- proba u ponedjeljkom i srijedom u župnoj dvoranu u 18,30 sati.
ZBOR NA KRUŠČICI- proba u utorak u 19,00 sati.
KLANJANJE ISUSU: U četvrtak u 18 i 30 sati u župnoj crkvi, a petkom u 18 i 30 sati častimo Isusov Križ.
VJERONAUK ZA PRVOPRIČESNIKE: Subota/ Stara Bila u 9,00 sati u školi; Vitez u 10,00 sati u župnoj dvorani. Kruščica u 10 i 30 sati u crkvi. Dubravica- petkom u školi.
VJERONAUK ZA KRIZMANIKE: Dubravica; ponedjeljak 7 sat u školi. Vitez- ponedjeljak i utorak po uobičajenom rasporedu.

3. NAJAVA: U utorak, 26. 11. na gradskom trgu u Vitezu, naši framaši će imati svoju božićnu čajanku. Čajanka počinje u 9,00 sati. Očekuje vas dobra atmosfera, puno toplih zagrljaja, fritule, kuhano vino, čaj i kobasice.Također moći ćete kupiti različite proizvode framine kreativne sekcije i na taj način podržati rad frame. Kupnjom fritula možete podržati rad dječijeg doma u Ruandi kojeg vodi naš misionar fra Miro Babić. A one najmlađe očekuju zanimljive igre s animatorima. Svi ste dobrodošli.

4. NAJAVA: U utorak, 26. studenoga u 19,00 sati u župnoj dvorani redovita mjesečna tribina pod nazivom: PREPOZNAJEMO LI ZAMKE ZLOGA? Dobro došli!

5. NAJAVA: U nedjelju, 1. prosinca u župnoj crkvi u 18,00 sati održat će se božićni koncert svih župnih zborova u našoj župi. Sve vas pozivamo da dođete i zajedno pjevamo i polako uđemo u otajstvo Božića.

6. NAJAVA: U nedjelju je DAN OSOBA S INVALIDITETOM. Druženje i prigodni program je u prostorijama HKD „Napredak“ s početkom u 12,00 sati.

7. UMRLI U PROŠLOM TJEDNU: Slavica Šantić. Umro je Stipo Pranjković. Misa zadušnica i pokop je na Gradskom groblju u 15,00 sati. Umrla je i Slavice Karoschitz r. Frljić. Misa zadušnica i ukop je također danas u 15,00 sati na starom groblju Jardolu. Pokoj vječni..