ŽUPA VITEZ: U svibnju kršteno 12 djece, preminulo 8 župljana i sklopljena tri braka

Župna crkva u Vitezu

Tijekom mjeseca svibnja u župi Vitez bilo je 12 krštene djece, a preminulo je 8 župljana. Sklopljena su i tri braka.

Kršteni u svibnju su Jakov Rajić, Iva Perković, Emanuel Vrvilo, Glorija Brkić, Andrej Balta, Ivano Tomić, Marija Ramljak, Marko Matošević, Robert Cakalin, Leon Stevanović, Andrija Šero i Andrija Matošević. Krštenima želimo puno sreće i zdravlja, a roditeljima i kumovima upućujemo iskrene čestitke.

Preminuli u svibnju su Zvonimir Bekavac, Dragan Jurčević, Marija Šamija, Marijan Bobaš, Kata Kolak, Franjo Furundžija, Ljubomir Pašalić, Vlatko Šutić. Obiteljima upućujemo iskrene izraze sućuti, a svi preminuli neka počivaju u miru Božjem.

U proteklom mjesecu u župi Vitez vjenčani su Anto Matošević i Monika Miličević, Marko Latin Romana Žuljević, Dragan Matošević i Andrea Krišto.

Dodajmo kako je u veljači ove godine kršteno troje djece, preminulo je 6 župljana, a sklopljena su i dva braka. Tijekom mjeseca ožujka u župi Vitez bilo je petero krštene djece, a preminulo je 14 župljana. Nije bilo vjenčanih. Tijekom mjeseca travnja u župi Vitez bilo je 23 krštena djeteta, a preminulo je 35 župljana. Sklopljen je i jedan brak.