ŽO ZŽ HDZ BIH KKK SBŽ dao potporu listi HDZ-a RH

Jučer je održana sjednica Predsjedništva Županijskog odbora Zajednice žena HDZ BiH Kraljica Katrina Kosača Srednjobosanske županije, na kojoj data bezrezervna potpora listi HDZ RH za XI. Izbornu jedinicu, predvođenu Ilijom Filipovićem.

Predsjedništva ŽO ZŽ HDZ BiH Kraljica Katrina Kosača SBŽ pozvalo je sve građane i članove HDZ BiH koji imaju pravo glasa na predstojećim Izborima za RH, da svoje pravo iskoriste, te 3. i 4. prosinca  2011. godine iziđu na izbore i svoj glas daju listi HDZ RH za XI Izbornu jedinicu, uz napomenu kako je za sve građane općina SBŽ, izuzev Jajca i Dobretića, biračko mjesto je OŠ „Isak Samokovlija“ u Ul. Fra Anđela Zvizdovića u Sarajevu.

„Predsjedništvo Zajednice žena ŽO HDZ  BIH KKK ŽSB u potpunosti podržava akciju „16 dana aktivizma u borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji. Temeljem toga će se 10.12.2011. godine sa početkom u 12 sati u Vitezu održati okrugli sto na temu „ Borba protiv nasilja nad ženama“ u organizaciji  ŽO HDZ BiH KKK ŽSB“, izjavila je za Fenu Marina Pendeš predsjednica ŽO ZŽ HDZ BIH KKK SBŽ.

Predsjedništvo ŽO ZŽ HDZ BiH KKK SBŽ donijelo je preporuku da sve općinske organizacije zajednice žena u mjesecu prosincu organiziraju akcije kako bi pomogli onima koji nisu u mogućnosti adekvatno obilježiti Božić.