ŽO HDZ BIH ŽSB intenzivira međustranačke razgovore s članicama HNS-a

upanijski odbor (ŽO) HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna (ŽSB) održao je u ponedjeljak, 13. svibnja u Travniku četrnaestu redovitu sjednicu, proširenu s ministrima u Vladi ŽSB-a imenovanim na prijedlog HDZ-a BIH.

ŽO HDZ-a BIH ŽSB-a je usvojio Plan rada za 2013. godinu s Operativnim dijelom kojim su planirane aktivnosti i sadržaji u cilju jačanja pozicija HDZ-a BiH na prostoru Županije Središnja Bosna, priopćeno je iz Ureda za informiranje ove stranke.

Na sjednici je razmatrana aktualna politička situacija, kao i dosadašnji rad izvršne i zakonodavne vlasti ŽSB-a i planirane aktivnosti u predstojećem periodu, te je u tom smislu ŽO dao potporu Vladi i Saboru ŽSB-a. Naglašeno je kako je ova županija u prvom redu suočena s problemima financijske prirode te da se traže rješenja za prevazilaženje složene financijske situacije i suzbijanje njenih negativnih posljedica.

ŽO HDZ-a BIH ŽSB-a je donio odluku da u Županiji Središnja Bosna intenzivira međustranačke razgovore sa strankama članicama Hrvatskog narodnog sabora BiH.