ŽO HDZ BIH SBŽ podržao listu kandidata HDZ-a za XI. izbornu jedinicu

Županijski odbor HDZ BIH Županije središnja Bosna podržao listu kandidata Hrvatske demokratske zajednice za zastupnike u Hrvatskom saboru za XI. izbornu jedinicu.

“Županijski odbor HDZ BIH Županije središnja Bosna podržava  listu kandidata Hrvatske demokratske zajednice za izbore zastupnika u Hrvatski sabor za XI. izbornu jedinicu,  koji će se održati 3. i 4. prosinca 2011. godine. ŽO HDZ BIH SBŽ  poziva sve svoje članove i simpatizere s pravom glasa za izbore u Republici Hrvatskoj da iziđu na izbore i glasuju za HDZ i listu kandidata Hrvatske demokratske zajednice  za XI. izbornu jedinicu koju predvodi gosp Ilija Filipović, a na kojoj je i gosp. Ivo Miro Jović, kandidat iz Županije središnja Bosna”, izjavila je Lidija Bradara predsjednica ŽO HDZ BiH SBŽ.

Za općine u Središnjoj Bosni izbori će biti provedeni za područje koje pokriva Konzularni odjel Veleposlanstva Republike Hrvatske u Sarajevu na biračkom mjestu u prostorijama Osnovne škole „Isak Samokovlija“  ul. Fra Anđela Zvizdovića br. 1. u Sarajevu, a za općine Jajce i Dobretići, glasovanje će se održati u Banja Luci  na  biračkom mjestu u prostorijama konzulata Republike Hrvatske u ul. Milana Kranovića br. 1. u vremenu od 07.00 do 19.00 sati u oba dana.