Znate li pripremiti ‘Bosansku hobotnicu’? Josip iz Busovače do suza nasmijao gledatelje emisije ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’

Jučerašnje izdanje emisije ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!‘ donijelo je prvo kuhanje u parovima, što znači da svi sudionici kuhaju s potpunim neznancima. Busovljak Josip Rajić u Željkinom timu kuha zajedno sa Danijelom Nevajdom.

Prethodnu emisiju obilježio je i simpatičan detalj kojeg možete pogledati u videu ispod. Riječ je o pripremi ‘Bosanske hobotnice’…

Danijela Nevajda (36) i Josip Rajić (41)

Danijela i Josip novi su kulinarski partneri koje je žiri spojio na mentorskoj selekciji nakon što su oboje prošli dalje kao individualci.

Josip je mehaničar iz Busovače i također obožava kuhati, a uz to je svoj najveći gastrokritičar.

Danijela je instruktorica zumba plesa i fitnessa iz Zaprešića, a na audicijama se Špiček odmah pribilježio za njezin sat nakon što sezona završi. Vrlo je strastvena kuharica te voli kad joj jelo ispadne onako kako ga je i zamislila.

Bez obzira na to što su se tek upoznali u showu, Danijela i Josip odmah su spretno podijelili kulinarske zadatke – on će uglavnom biti zadužen za meso, a ona za priloge i ostale detalje za radnom jedinicom.

Prethodni članakBRAVOOO: Članovi Judo kluba “Vitez” osvojili nove medalje na turniru u Laktašima
Sljedeći članakSŠ Vitez učenici u posjeti Ahmed-agine džamije Vitez