Zlatni izbornik večeras u svom Vitezu

Nigdje u Bosni i Hercegovini neće se osjećati veći ponos nego večeras u Vitezu, mjestu odakle je potekao naš Josip Pandža.

Vitez večeras puca od ponosa. Mali grad velikih nada, velikih sportaša, odličnih sportaša, i zlatnog izbornika. Doček našeg prijatelja, košarkaškog trenera, izbornika u srcu Viteza na gradskom trgu u 20 sati odavanje je priznanja njegovim nevjerojatnim uspjesima. Izborničko kormilo preuzeo je prije tek nešto više od četiri mjeseca, i sa odličnom ekipom donio jedno zlato sa Olimpijskih igara mladih u Gruziji, i ono još važnije, kao potvrda velikom trudu, talentu i uspješnom vodstvu, zlato na Europskom prvenstvu u Litvi. Naš Josip Pandža sa svojih 28 godina, službeno je najmlađi izbornik kojemu je uspjelo napraviti ovako veliki podvig. Zato, dragi građani Srednje Bosne, dolaskom u što većem broju odajmo priznanje za ovaj veliki uspjeh.

Organizator događaja HOKK Vitez uz financijsku potporu Udruge poslodavaca Vitez, a za dobru atmosferu na večerašnjem dočeku pobrinut će se grupa The Guilties.