Zlatni članovi NK “Vitez”

Niz aktivnosti pokrenula je marketinška služba NK Vitez koja bi trebala dodatno promovirati i popularizirati ovaj klub, a ujedno biti i dodatan izvor klupskih prihoda.

U okviru tih aktivnosti uskoro će se otvoriti Fan shop, a u tijeku je prodaja članskih iskaznica koje kupcu daju pravo posjete prvenstvenim i kup utakmicama, kao i druge povlastice. Naime, u prodaji su četiri vrste klupskih iskaznica i to: Polusezonska; Sezonska; Prijatelj kluba; Zlatni član. Cijena ovih iskaznica, a i dodatne povlastice koje sa sobom nose, su: 30; 50;, 100; i 200 KM.

Zanimljivo je prvi vlasnici iskaznice „Zlatni član“ su imenjaci i prezimenjaci, bliski rođaci iz naselja Rijeka, gdje je bilo i prvo nogometno igralište NK Viteza, tada NK Sloga, osnovanog 1947. godine, viteški Nijemac, ili njemački Vitežanin, Anto Šakić Tunja i ugledni viteški poduzetnik i nogometni zaljubljenik, Anto Šakić Bolfo. U sportsku obitelj NK Vitez, učlanili su se i postali „zlatni članovi“ kod klupskog povjerenika Ivice Čalića, vlasnika kafića „Kaktus“, okupljališta ljubitelja nogometa, navijača i nogometaša popularnog viteškog premijerligaša, Nogometnog kluba Vitez.