Zlatko Jukić preminuo, Dario Šušnje pobjegao iz bolnice u Novoj Biloj

Travničanin Zlatko Jukić /46/ preminuo je jutros u Kliničkom centru Sarajevo uslijed povreda koje zadobio koncem prošlog mjeseca u pucnjavi, koja se dogodila u Travniku. U međuvremenu drugi povrijeđeni Dario Šušnje /39/ je pobjegao iz bolnice u Novoj Biloj i pored jakog osiguranja, saznaje Srna iz izvora u policiji.

Jukić je preminuo u utorak, 4. listopada, ujutro u 8,30 sati, a po nalogu sarajevskog tužiteljstva danas je obavljena obdukcija i njegovo tijelo je tijekom dana prevezeno u Travnik.

O bijegu Daria Šušnje obaviješteno je Kantonalno tužiteljstvo u Travniku, a uskoro će za njim biti raspisana potjernica.

U pucnjavi koja se dogodila 30. rujna 2011. godine u ugostiteljskom objektu “Kod Zlaje” u Travniku povrijeđeni  su vlasnik ovog objekta Zlatko Jukić, te Dario Šušnje iz Busovače  i Stipo Bavrka iz Novog Travnika.

Povrijeđenom Jukiću liječnička pomoć ukazana je tada u Kantonalnoj bolnici Travnik, nakon čega je zbog težine povreda prevezen na daljnje liječenje u Klinički centar Sarajevo, gdje je u utorak preminuo.

Teško povrijeđeni Stipo Bavrka i dalje je na liječenju u Novoj Biloj.