Zlatko Dalić dolazi u Novi Travnik

U subotu, 4. svibnja 2019. u 19 sati, u Domu kulture u Novom Travniku, bit će održana velika promocija knjige Zlatka Dalića – „Rusija naših snova“ (Kako smo Hrvatsku učinili najsretnijom zemljom na svijetu).

Organizator ovog velikog događaja, kako za Novi Travnik tako za cijelu središnju Bosnu, je udruga PRONT i portal Centralna.ba, a uz potporu Sportskih novosti i Podravke.

Uz aktualnog izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića, u Novi Travnik dolazi i Mario Zorko kao glavni urednik Sportskih novosti, te trener svih trenera – Miroslav Ćiro Blažević. Ispred organizatora bit će predsjednik udruge PRONT- Ivica Džambas, koji će zasigurno dovesti još nekoliko zvučnih nogometnih imena na ovu promociju.

Želja nam je bila dovesti izbornika u središnju Bosnu, zahvaliti mu i odužiti se što nas je prošlo ljeto učinio najsretnijim narodom na svijetu. Ne sumnjam da će dolazak Zlatka Dalića u Novi Travnik privući veliku pozornost i da ćemo napuniti Dom kulture”, rekao je organizator događaja Džambas.

Za navijačku atmosferu pobrinut će se BBrothers (braća Bralić) koji će pratiti promociju knjige.

Inače, knjiga „Rusija naših snova“, moći će se kupiti u Domu kulture, a ulaz na promociju je slobodan.

Sav prihod od prodaje knjiga namijenjen je u humanitarne svrhe.

„Ne treba vam nikakva posebna pozivnica, samo dobra volja i po mogućnosti – dress code u kockicama i srce vatreno.”