Željezničaru sretno u Europi, bodovi u nedjelju Vitezu

Nogometni klub “Vitez” održao je danas konferenciju za medije na kojoj je najavljen susret 3. kola BHT Premijer lige BiH, u kojemu ekipa Viteza dočekuje sarajevski Željezničar.

Novinarima su se obratili glasnogovornik kluba Ivan Sajević, igrači Vedran Kantar i Jasmin Smriko, te Ivica Bonić, koji nakon smjene trenera Plavčića trenutno vodi prvu ekipu Viteza.

Glasnogovornik Sajević se na samom početku konferencije zahvalio svima koji su doprinijeli novom vizualnom identitetu press dvorane kluba, a posebno marketing timu poduzeća Ecos, s kojima je klub u suradnji osmislio određena marketinška, odnosno promotivna rješenja, koja će već do nedjeljne utakmice biti predstavljena javnosti.

“Očekujem jednu tešku utakmicu, igramo sa jednom od najboljih ekipa u BiH, koja se dokazala i u EL. Ipak, smatram da imamo šansu, imamo dobru ekipu. Nadam se da će se Željezničar potrošiti u utakmici sa Standardom i očekujem za nas povoljan rezultat”, kazao je odmah u uvodu tener Ivica Bonić.

Izbor igrača za tiskovnu konferenciju pokazuje opredjeljenje ekipe Viteza za nedjeljnu utakmicu. Od napadača Viteza, Smrike i Kantara, očekuje se da budu među ključnim igračima.

“Ja bih se kao dokapiten prije svega ispričao našim navijačima za ovu posljednju utakmicu i pozvao ih da u što većem broju dođu u nedjelju, a ja obećavam da ćemo dati svoj maksimum i pokušati se iskupiti. Što se tiče utakmice sa Željom, sigurno će biti teška, ali nama je bitno da budemo kao ekipa jaki i siguran sam da bodovi ostaju u Vitezu”, kazao je Jasmin Smriko.

U prošlom kolu Vedran Kantar postigao je fantastičan pogodak u Širokom Brijegu, navijači očekuju da bi mogao i u nedjelju poentirati.

“Sigurno nas očekuje teška utakmica, Željo je prije početka sezone slovio za jednog od favorita za titulu. Njih je Europa sigurno iscrpila, umorni su, a mi igramo na domaćem terenu i trebao to iskoristiti. Ja mogu obećatio da ćemo se boriti za svaku loptu, za svaki pedalj terena. Želimo ostvariti pozitivan rezultat, početi skupljati bodove, jer početak sezone sigurno nije onakav kakav smo očekivali”, rekao je Vedran Kantar.

Na pitanje o mogućem sastavu trener Bonić kratko je prokomentirao: “O sastavu ne mogu ništa konkretno kazati, još uvijek imam neke dvojbe. Od povrijeđenih igrađa imamo jedino Basaru, koji nije u kombinaciji, a vratio nam se i Kapetan, tako da na raspolaganju imamo ostatak ekipe”. Lijepe želje ekipi Željezničara u ime NK “Vitez” uputio je glasnogovornik kluba, Ivan Sajević.

“U ime NK Vitez našim sportskim prijateljima iz Željezničara želimo svu sreću . nadamo se da će ostati što dulje u Europi i ostvariti što bolji rezultat, a što se tiče nedjelje, nadamo se da će bodovi ostati u Vitezu”, kazao je na završetku konferencije za medije Ivan Sajević, glasnogovornik NK “Vitez”.

Susret 3. kola BHT Premijer lige BiH NK “Vitez” igra s ekipom Željezničara, na Gradskom stadionu Vitez, u nedjelju, 9. kolovoza, s početkom u 17,00 sati.