Željezničar prvak; Vitežani zadovoljni

Juniori Viteza i Željeznicara

Dobru utakmicu, završnu u sezoni 2016./17. u Premijer ligi u Vitezu su u srijedu odigrali domaćin Vitez i državni prvak u ovoj konkurenciji, sarajevski Željezničar. Utakmica je završena rezultatom 1 : 1 što je, svakako, uspjeh za Vitežane, mada se može reći da su u ovom susretu domaćini bili bliži pobjedi.

Vitežani su lijepom gestom, špalirom i pljeskom čestitali Željezničaru zasluženu titulu što je pozdravilo i stotinjak okupljenih gledatelja na Gradskom stadionu u Vitezu.

Juniori Viteza nakon loše jeseni „digli“ su se u nastavku prvenstva i sezonu završili nizom od pet uzastopnih pobjeda i neriješenim ishodom s novim državnim prvakom Željezničarom. Završnica Vitežana je ohrabrujuća, Vedran Vrhovac, osamnaestogodišnjak, koji je protiv Željezničara bio kapetan momčadi, već odavno je standardni prvotimac seniorske momčadi, a na tom tragu dobrim igrama, talentom i radom je još nekolicina mladića ove momčadi.

Na žalost, takav slučaj nije s kadetskom selekcijom koji su sezonu završili „prikovani“ za dno prvenstvene ljestvice što je, svakako, „crna mrlja“ za ipak uspješnu sezonu Nogometnog kluba Vitez. I na tom planu moraju se žurno povući određeni potezi, prije svega u organizacijskom i stručnom radu, a što to znači jasno je, igrom i rezultatima, u proljeće potvrdila juniorska selekcija na čelu s vrijednim i upornim trenerom Jasminom Džidićem

 

Prethodni članakZapalio se autobus pun putnika na Vlašiću
Sljedeći članakDonacija EU za otvaranje 250 radnih mjesta u BiH