Željezničar u prijateljskom susretu pobijedio Vitez

Momčadi Viteza i Željezničara

U okviru priprema za nastavak prvenstva premijer ligaš Vitez na stadionu NK Rijeka ugostio je sarajevski Željezničar. U zanimljivom nadmetanju, na izvanrednom terenu, u potpuno ravnopravnoj igri, Sarajlije su pobijedile svoje domaćine rezultatom 1 : 0.

Vrlo lijepi gol s dvanaestak metara iskosa s lijeve strane Zaimović je majstorski pogodio suprotni gornji kut nemoćnog golmana Viteza Ivana Tirića.

U prvom poluvremenu  najbolju priliku imao je Vitez u 42. minuti, kada je agilni Miletić glavom pogodio gredu već savladanog golmana Željezničara Kjosevskog.

U drugom poluvremenu bilo je prilika i polu prilika za postizanje golova s obje strane, a najbolju je propustio Karić kada je s 5 – 6 metara glavom šutirao i pogodio golmana Željezničara Fejzića..

Zanimljivo je, Željezničar je prvo poluvrijeme odigrao, rekli bismo, u najboljoj postavi, dok su treneri Viteza i prvo i drugo poluvrijeme igrali u kombiniranim sastavima.

VITEZ: Ćutahija, Stanić, Vukoja (Livaja), Miletić (Bajo), Tipurić, Mamić, Šantić (Vranjić, Miketek (Vuković), Zukić (Franjić), Bojo (Karić), Đogić (Bibić)

ŽELJEZNIČAR: Kjosevski, Stanić, Projić, Bogičević, Graovac, Šasbanhadžović, Blagojević, Zeba, Zakarić, Ramović, Kajkut.

Drugo poluvrijeme: Fejzić, Stevanović, Velić, Hasanović, Šehić, Hajdarević, Hrvanović, Beganović, Zaimović, Mujagić, Zec.

Zbog bolesti za Vitez nisu nastupili Đerić i Ćosić, te Brekalo zbog obiteljskih razloga.

Prethodni članakNK Vitez danas na Rijeci protiv Željezničara
Sljedeći članakVozači oprez – na bh. prometnicama danas i dodatnih 400 000 učenika