Završnica mininogometnog prvenstva BiH i ove godine u Vitezu

Posljednji vikend u travnju, točnije 29. i 30.4. u samom srce Bosne i Hercegovine, gradu Vitezu, održati će se Završnica mininogometnog prvenstva na terenima Sportsko-rekreacijskog centra „Romari“.

Od 18 ekipa iz cijele BiH, njih 9 boriti će se za prestižnu titulu prvaka mininogometa naše zemlje, a drugih 9 za pobjednika kupa. U nedjelju, 30.4.2017 u 18 i 19 sati održati će se sudar titana – onih koji dođu do samog kraja nakon čega slijedi svečano proglašenje pobjednika. Biti će tu i naše mažoretkinje koje će čitavoj manifestaciji dati svečanu ali opet sportsku notu. S obzirom da 28.4.2017 općina Vitez slavi svoj dan, ovaj će događaj na neki način biti i poklon gradu u kojem se završnica i održava.

„Široj javnosti mininogomet još uvijek nije dovoljno poznat, no ovaj sport je već dobro rasprostranjen po cijeloj BiH. Mininogometna liga koja se održavala u 8 gradova Bosne i Hercegovine, iznjedrila je one najbolje i na taj način osigurala im sudjelovanje na završnici kod nas u Vitezu. Ove godine očekujemo ekipe iz Sarajeva, Banja Luke, Mostara, Tuzle, Prijedora, Širokog Brijega, Lukavice i naravno naše viteške ekipe.

Moramo priznati da su Lige u svih 8 gradova bile jake, s puno iznenađenja, neočekivanih rezultata, odličnih utakmica a naravno najs(p)retniji nastavljaju svoj put u borbi za odlazak na Mininogometnu Ligu Šampiona koja će se i ove godine održavati u slovenskom Mariboru. Udruga za promidžbu mininogometa i rekreacije kao organizator, i ove godine će se potruditi da organizacija bude na nivou, da cijeli događaj ima glavu i rep. Za sve posjetitelje smo osigurali tribine kako bi mogli navijati za svoj omiljeni tim, ždrijeb i satnica održavanja utakmica je u fazi pripreme, tako da smo sigurni da zabave, dobrog mininogometa ali i osvježenja neće nedostajati. Pratimo i vremensku prognozu i zasada nam ide na ruku, ali što će biti, biti će. Od naših sudionika očekujemo da daju svoj maksimum i da uživaju u igri, naravno uz fair play pravila.

Osim što nam je cilj da nogometnoj rekreaciji damo i ime, a to je mininogomet, nama je ujedno i cilj da motiviramo ljude da se što više bave rekreacijom, da ih potaknemo na zdravi način života. Svjesni smo kako danas živimo stresno, učahureni u svoje domove i svakodnevicu. Evo neka ovo bude razlog da sa svojim prijateljima, sinovima, obiteljima prošetate do našeg sportskog centra, i pogledate svoj omiljeni tim. Za sve one koji žive dalje od Viteza, tu je i Fudbalito, aplikacija putem koje možete pratiti rezultate. Dobro nam došli u Vitez!“- kazao je za Vitez.info Bojan Rajković, predsjednik Udruge za promidžbu mininogometa.

Prethodni članakZbog snježnih nanosa za promet je zatvorena cesta Livno – Glamoč
Sljedeći članakCijene hrane rastu, u BiH brašno, mlijeko, ulje skuplji nego u EU