Završena prva sezona Lige poduzeća: Economic prvak

prvaci liga

prvaci ligaU Sportsko-rekreacijskom centru „Romari“  dana 9.3.2014. godine održano je trinaesto, ujedno i zadnje kolo Lige poduzeća sezona 2013/14 započeto 8. prosinca 2013. godine. Sudjelovalo je 13 ekipa iz 12 različitih poduzeća, od čega je samo jedna ekipa odustala već nakon drugog kola.

Na vrhu ljestvice zasluženo se našao tim poduzeća „Economic“ d.o.o. i tako osvojio titulu prvaka ove sezone Lige poduzeća. U samoj završnici za prvo mjesto borili su se poduzeća Economic i Kristal koji je zauzeo drugo mjesto, dok je poduzeće Ecos d.o.o. zauzeo treće mjesto. Finale Lige poduzeća do samog kraja bilo je neizvjesno. Pobjednik ove sezone zasluženo je svom poslodavcu donio prijelazni pehar i ono najvažnije, činjenicu kako su dobar i uigran tim, ne samo na poslu, već i u ekipnim natjecanjima.

Svakako moramo napomenuti kako je cilj Lige poduzeća ispunjen. Sam tijek natjecanja protekao je i više nego u dobrom sportskom duhu. Osim igre, našlo se vremena i za druženje i zabavu. Ipak, nadamo se da timovi neće opustiti previše, te da će za narednu sezonu biti još spremniji. Iz SRC „Romari“ već sada najavljuje neke promjene za iduću sezonu u kojoj će se urediti i novi pravilnik sudjelovanja u natjecanju. „Cilj nam je da ovo natjecanje postane tradicija, te da se u ovom ali i drugim natjecanjima njeguje „fair play“ i naravno, zabava. Željeli bi smo i ovim putem zahvaliti svim sudionicima na dobroj igri i opuštenoj atmosferi tijekom cijele Lige poduzeća.

Svakako nas pratite na našoj Facebook stranici jer smo i za predstojeće lijepe proljetne i ljetne dane planirali niz novih sportskih događanja “ poručuju iz centra. 

IMG 1698IMG 1702IMG 1710IMG 1712IMG 1713