Završena Ožujsko Liga poduzeća – Economic prvak

Prvog dana mjeseca ožujka zaključena je Ožujsko Liga poduzeća za sezonu 2014./15. Prošlogodišnji prvak, poduzeće Economic, već kao iskusni tim s uigranim nogometašima – rekreativcima zasluženo je obranio naslov i tako izazvao ostale sudionike za revanšom u idućoj sezoni.

Odmah u stopu pratila ga je ekipa poduzeća FiS koja je zauzela drugo mjesto, a kao trećeplasirani pozicionirala se ekipa poduzeća Eurotank. Sve tri ekipe zasluženo su ponijele nagrade i zasigurno dale zadatak ostalim ekipama da se sljedeću godinu još bolje zabave i pomaknu svoje granice.

Da se podsjetimo, Ožujsko Liga poduzeća u organizaciji Sportsko-rekreacijskog centra Romari u vlasništvu Bojana Rajkovića, inače bivšeg nogometaša a sada strastvenog obožavatelja rekreativnog nogometa, ima za cilj već drugu godinu zaredom okupiti poduzeća i njegove djelatnike, ljubitelje nogometa na jedno mjesto da se zabave i uživaju u ovom festivalu nogometa.

“Cilj nam je da ova Liga traje. Želimo da sva poduzeća u Vitezu sudjeluju u ovom natjecanju, a naravno tu nećemo stati. Iz godine u godinu podizati ćemo kvalitetu Lige, možda i proširiti na našu županiju pa da postanemo kao općina pa i županija prepoznatljiva i po Ligi poduzeća. Već smo poznati po PC 96, ovo je samo još jedna priča koja zaokružuje jedan dobar odnos i suradnju među poduzetnicima i njihovim djelatnicima. Osim toga, želimo promovirati rekreativni sport. Poražavajuće su brojke u Bosni i Hercegovini gdje se svega 20-tak posto ljudi bavi rekreacijom. Ne možemo svi biti profesionalci, ipak dobar dio onih koji vole nogomet mogu istinski uživati u njemu kroz rekreaciju. Želio bih zahvaliti svim poduzećima koja su sudjelovala, igračima, bilo je tu dobrih akcija, uživanja i zabave. Čestitamo pobjednicima, a našem generalnom sponzoru Ožujskom pivu zahvaljujemo. Za ovo ljeto spremamo još zabave kroz sport, druženja i roštilj, kao i još jedan veći projekt o kojem ćemo detaljnije za koji mjesec. “ poručuje organizator Bojan Rajković.