Završen prvi dio 6. Božićnog nogometnog turnira za dječake “Vitez 2016”

Protekli vikend u organizaciji škole nogometa Kolibrići u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu završen je prvi dio VI Božićnog nogometnog turnira za dječake “Vitez 2016” u kome su se natjecale selekcija 2007. godište i predpionirska selekcija 2004/5 godište.

I zaista kako smo i najavljivali prije turnira bila su to dva itekako uzbudljiva dana prepuna nogometnih majstorija mališana iz čitave BiH.

2007. godište

Turnir za ovu natjecateljsku selekciju donio je očekivane ali i iznenađujuće rezultate što je dokaz o sve većoj kvaliteti ovoga sa sigurnošću možemo reći jednog od ponajboljih turnira u BiH kada je u pitanju dječji nogomet.
Kako smo i najavljivali prije turnira prvi favoriti VI Božićnog nogometnog turnira “Vitez 2016” za ovu natjecateljsku selekciju su mališani FA Academica iz Sarajeva koji su branili titulu sa prošlogodišnjeg turnira. I zaista se dogodilo očekivano, selekcija 2007. godište FA Academica je suvereno s šest ubjedljivih pobjeda obranila titulu iz 2015. godine i dokazala da je u ovom trenutku nedodirljiva. Bakir Koso, Sanjin Chicarito Muzaferija, Amar Cerić i ostala družina su priča za sebe. Njihove granice su postavljene visoko gore iznad svih ostalih selekcija.

Nogometna inteligencija ovih mališana, već sada nogometnih čarobnjaka je na lica mnogih trenera i gledatelja izmamila toliko uzdaha oduševljenja.

Konačan plasman:
1. FA ACADEMICA (C) Sarajevo
2. ŠF NAPREDAK Zavidovići
3. ŠF BH BARCA Doboj jug
4. ŠF ŠAMPION Ilidža
5. FK BORAC Jelah
6. FK SLOGA Doboj
7. NK METALLEGHE Jajce
8. NK SPORT PREVENT Bugojno
9. FA ACADEMICA (B) Sarajevo
10. ŠF TEMPO SPORT Zenica
11. REPREZENTACIJA Mostar
12. NK RIJEKA Vitez
13. ŠF CARIOCE Kiseljak
14. ŠN ROMARI (P) Vitez
15. ŠN ROMARI (Ž) Vitez
16. FK FOJNICA Fojnica

NAJBOLJI IGRAČ:
ARMANDO ŠAJINOVIĆ (ŠF Napredak)
NAJBOLJI STRIJELAC:
AMAR CERIĆ (FA Academica)
NAJBOLJI GOLMAN:
EDIN HAJDAREVIĆ (FA Academica)

2004/5 PREDPIONIRI

Za razliku od prvoga dana VI Božićnog nogometnog turnira za dječake “Vitez 2016” gdje je prošlogodišnji pobjednik pobjedom otvorio turnir i suvereno ga na kraju i osvojio drugi dan je započeo ogromnim iznenađenjem i porazom branitelja titule i velikih favorita mališana ŠF Šampion sa Ilidže od vršnjaka ŠF Carioce iz Kiseljaka
od kojeg se nisu oporaviti te su turnir završili u grupnoj fazi.

Poslije ispadanja glavnih favorita za naslov otvorio se put ostalim favoritima a ovu ukazanu priliku su iskoristili mališani NK Sport prevent Bugojno predvođeni fantastičnim Admirom Sadiković. U itekako napetom finalu prepunom uzbuđenja slavila je talentirana selekcija NK Sport prevent rezultatom 1-0 te se u Bugojno vratila sa titulom pobjednika i zlatnim medaljama oko vrata.

Konačan plasman:
1. NK SPORT PREVENT Bugojno
2. ŠF CARIOCE Kiseljak
3. FK BLAGAJ Mostar
4. NK VITEZ Vitez
5. NK KLJUČ Ključ
6. ŠN ROMARI Vitez
7. NK RIJEKA Vitez
8. FK KLUB 7 Tuzla
9. ŠF PERFECT Srebrenik
10. ŠF PRIJATELJI B.Brod
11. NK BUSOVAČA Busovača
12. OFK GLASINAC Sokolac
13. ŠF ŠAMPION Ilidža
14. KNK BOBOVAC N.Polje
15. NA VRBAS G.Vakuf/Uskoplje
16. FK FOJNICA Fojnica

NAJBOLJI IGRAČ:
ADMIR SADIKOVIĆ (NK Sport prevent)
NAJBOLJI STRIJELAC:
VEDAD MERDŽANIĆ (ŠF Carioce)
AMAR OBRADOVIĆ (FK Blagaj)
NAJBOLJI GOLMAN:
AJDIN KARADŽA (NK Sport prevent)

Nagrade, medalje i diplome najboljima su uručili gosp. Anto Šakić predsjednik nogometnog kluba Rijeka i gosp. Ivan Frljić predsjednik nogometnog saveza SBK/KSB. Slijedeći vikend slijede nova uzbuđenja na VI Božićnom nogometnom turniru “Vitez 2016”.

Prethodni članakNapretkovi božićni dani kulture u Busovači
Sljedeći članakAutocentar OVNAK Vitez objavljuje natječaj za posao