Završen 12. memorijalni turnir “Anto Sučić Suka”

Završen je 12. memorijalni turnir u nogometu “Anto Sučić Suka” pobjedom ekipe FK Vitez.

Nakon prvog dana turnira finalisti su bili NK Čelik koji je nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca bio bolji od domaćina NK Busovača (regularni dio 0:0), te FK Vitez koji je bio uvjerljiv protiv NK Novi Travnik rezultatom 5:2.

Utakmica za treće mjesto nije ni odigrana jer se ekipa Novog Travnika nije pojavila na terenu i što je za svaku sportsku osudu.

Finale je bilo izuzetno uzbudljivo. U prvih 10 minuta FK Vitez je postigao brza dva pogotka te se činilo da će utakmica otići u jednom smjeru. Međutim, podmlađena ekipa NK Čelik je do kraja poluvremena uspjela da poravna rezultat na 2:2. U istom tonu nastavili su Zeničani koje vodi legenda busovačkog nogometa Senad Brkić i u drugom poluvremenu pogodili gredu i vratnicu te kako to uvijek biva kad ne iskoristiš svoje šanse obično te stigne kazna. FK Vitez je do kraja utakmice postigao još dva gola i zasluženo pobijedio rezultatom 4:2.

Nakon utakmice dodijeljene su nagrade za najbolje, a Ivan Sučić sin Ante Sučića je dodijelio nagrade za pobjednika FK Vitez i najboljeg igrača (Evhad Vardo) iz ekipe NK Čelik.

Izvor:grad-busovaca