Završen memorijalni malonogometni turnir ”Jardol 2011.’

Nogometni klub ”Jardol PC 96” uspješno je organizirao memorijalni malonogometni turnir ”Jardol 2011.’.

Među četiri najbolje ekipe ovogodišnjeg turnira u Jardolu plasman su izborili Economic, Suvi list – Šarić commerce, 2. pješačka bojna Kiseljak i Buba commerce.

U prvom polufinalnom susretu 2. pješačka bojna Kiseljak je bila bolja od Economica te slavila pobjedu rezultatom 3:2.U drugom polufinalnom susretu Suvi list – Šarić commerce bio je s(p)retniji od ekipe Buba commerce te nakon neriješenog ishoda, 0:0, pobijedio nakon boljeg izvođenja penala (6:5).

Utakmica između Economica i Buba commerce za treće mjesto ponudila je pravi spektakl. Economic je pogotkom vratara Bene Filipovića u posljednjoj sekundi susreta izjednačio na 3:3 te nakon izvođenja penala slavio pobjedu (3:1).

Finalni susret također je ponudio dramu. Igrali su Suvi list – Šarić commerce i 2. pješačka bojna Kiseljak. Po vrlo teškom terenu igralo se jako dobro, međutim susret je završen bez pogodaka. Pristupilo se izvođenju penala, a smireniji su bili igrači 2. pješačke bojne Kiseljak koji su na koncu slavili zasluženu pobjedu (2:0).

Na koncu, prvo mjesto osvojila je ekipa 2. pješačka bojna Kiseljak, drugo mjesto Suvi list – Šarić commerce, treće Economic, a četvrto Buba commerce.

Nagradu za fair play osvojila je ekipa Ecos 2, najbolji golman bio je Beno Filipović iz Economica, dok je najboljim igračem turnira proglašen Anto Kajić iz 2. pješačke bojne Kiseljak.

Inače, memorijalni malonogometni turnir ”Jardol 2011.’ se održao u sklopu blagdana Sveta Ana. Natjecanje je počelo u četvrtak 21. srpanj, dok su završni susreti kao i dodjela nagrada na rasporedu bili 24. srpnja 2011. godine.

Organizator je osigurao vrijedne novčane nagrade i pehare za osvajače prve tri pozicije. Za prvo mjesto iznos je 2000 KM, za drugo 1000 KM, a za treće mjesto 300 KM.