Zavod za zdravstveno osiguranje SBK osigurao liječenje Klare: Majka se zahvaljuje na pomoći

Desetogodišnjoj djevojčici Klari Subotić iz Novog Travnika uspostavljena je teška dijagnoza aplastična anemija i trenutno se nalazi na Univerzitetskom kliničkom centru u Sarajevu.

Hitno je potrebno da Klara primi lijek koji košta 100 000 KM, a s obzirom na to da obitelj ne može osigurati tolika sredstva tijekom jučerašnjeg i današnjeg dana brojni mediji objavili su apel za pomoć u liječenju.

Kako  saznajemo spomenuti lijek će snositi Zavod za zdravstveno osiguranje Županije Središnja Bosna što je nakon saznanja potvrdila i majka oboljele Klare Adelina Subotić putem Facebook profila:

“Dragi moji hvala vam svima što mislite na nas sto želite pomoći. Lijekove koje Klara treba dobit platit će kanton Srednje Bosne.Tako da ne trebate skupljati za to. Ali vam hvala. Mi ne znamo još kako će teći liječenje, ni kako će to ići i koliko će trajati. Nadamo se da će biti sve u redu i da će se Klara izliječiti.” stoji u statusu majke.

Unatoč podršci Zavoda u nabavci lijeka do sada prikupljeni novac, kao i onaj koji planirate uplatiti zasigurno će pomoći Klari kojoj želimo sretno i uspješno liječenje i brz oporavak.