Zastrašujući prizori jutrošnje prometne nesreće, vatrogasci DVD-a “Stari Vitez” morali intervenirati

Kako smo i ranije pisali, jutros oko 05,50 sati dogodila se prometna nesreća na magistralnom putu M-5 u mjestu Krčevine, općina Vitez.

Prema službenim informacijama iz MUP-a ŽSB u nesreći su sudjelovali putničko motorno vozilo marke Ford Fokus, registarskih oznaka K21 A 280, kojim je upravljao M.K. rođen 1997.godine iz Novog Travnika, zatim teretno motorno vozilo marke MAN, registarskih oznaka T65 J 725, kojim je upravljao H.Đ. rođen 1995. godine iz Viteza i teretno motorno vozilo marke Volvo, registarskih oznaka K68 M 343, kojim je upravljao M.Š. rođen 1976. godine iz Bugojna.

U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač putničkog motornog vozila, a kako neslužbeno doznajemo riječ je o dvadesetdvogodišnjem Marinu Kašćelu iz Novog Travnika.

Tehničku intervenciju obavili su vatrogasci DVD Stari Vitez. Naime, vatrogasci su uz pomoć hidrauličnog alata s tehničkog vozila isjekli putničko vozilo te izvukli tijelo stradalog vozača. Na lice mjesta upućena su dva vatrogasna vozila, s pet vatrogasaca. Intervencija je završena iza 10 sati, potvrdili su iz DVD-a Stari Vitez.

U suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom, policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik izvršili su uviđajne radnje na licu mjesta.