Zasjedao ŽO HDZ BiH ŽSB, održana i sjednica Županijskog izbornog stožera

Županijski odbor (ŽO) HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna (ŽSB) održao je svoju sjednicu na kojoj se razgovaralo o aktualnom političkom stanju u BiH, s posebnim naglaskom na stanje u ŽSB, kao i pripremama za Opće izbore, koji će se održati 12. listopada 2014. godine.

– Uz najmanje deset zastupnika u Saboru ŽSB nama trebaju i tri delegata u Domu naroda Parlamenta FBiH. Na taj način biramo vlast u Federaciji BiH i u BiH, a uvjerena sam i da ćemo nakon ovih izbora konačno imati hrvatskog člana Predsjedništva BiH, izabranog glasovima Hrvata, odnosno da će to biti prof. dr. Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH – istaknula je predsjednica ŽO HDZ-a BIH ŽSB i nositeljica liste HDZ-a BiH za ŽSB Lidija Bradara.

Naglašeno je kako se na izbornim listama za različite razine vlasti, od županijske do državne, nalazi više od 50 kandidata HDZ-a BiH s područja ŽSB.

Najavljen je i posjet općinskim organizacijama HDZ-a BiH u ŽSB, kao dio redovitog plana i programa kojeg ŽO HDZ BiH provodi kontinuirano.

– Upravo je kontinuitet u radu na terenu jedan od najjačih argumenata na kojeg računamo u ŽO HDZ BiH ŽSB. Uz redovit rad, tijekom kampanje predviđene su i brojne druge aktivnosti, od priprema kandidata za javne nastupe i predstavljanje izbornog programa do brojnih susreta s biračima, tematskih tribina i okruglih stolova do predizbornih skupova. U sve predizborne aktivnosti aktivno će biti uključeni seniori, Mladež kao i članice Zajednice žena HDZ-a BiH Kraljica Katarina Kosača u ŽSB – kazala je Bradara.