Započinje malonogometni turnir “Velika Gospa” u Donjem Putićevu

Donje Putićevo bit će domaćin i drugog malonogometnog turnira “Velika Gospa”, koji će ove godine biti održan kroz četiri dana, od 14. do 17. kolovoza.

Na prošle godine izgrađenom igralištu za male sportove malonogometni turnir će i ove godine okupiti velik broj ekipa iz Lašvanske doline.

“Naša želja je pretvoriti ovaj turnir u tradiciju, jer smo dugo godina pokušavali stvoriti preduvjete da bi mogli organizirati nešto slično. Sada kada smo osigurali optimalne uvjete nastojat ćemo maksimalno koristiti pogodnosti koje nam pruža igralište za male sportove. Ovim putem pozivam sve ljubitelje sporta da od četvrtka do nedjelje posjete Donje Putićevo i uživaju u ovogodišnjem turniru”, kazao je u najavi turnira Ivica Augustinović, u ime organizacijskog odbora.

Na turnir je prijavljeno 16 ekipa, a sinoć su izvučene i grupe. U prvoj grupi će tako igrati momčadi: Farma Vidak, Župa Brajkovići, Udruga Korijeni, MNK “Calp”. U drugoj grupi su: HDZ BIH Vitez, Motocross club, Mladež HDZ BIH i Zabilje. Treću grupu čine: II. pješačka bojna, NK “Gorica”, FTM i caffe Milano, dok će u četvrtoj grupi igrati HDZ 1990, Kupujmo.ba, KŠD Glavica – pivovarna Laško i Krčevine.

Turnir započinje večeras u 18,30 sati, a prvi par bit će Farma Vidak – MNK Calp. U 19,10 sastaju se Župa Brajkovići i Udruga Korijeni, u 19,50 HDZ BIH Vitez i Zabilje, a u 20,30 Motocross club i Mladež HDZ BIH.
U 21,10 igraju II. pješačka bojna i caffe Milano, u 21,50 NK Gorica – FTM, od 22,30 HDZ 1990 – Krčevine, a prvi dan zaključit će od 23,10 Kupujmo.ba i KŠD Glavica – pivovarna Laško.