Započeo upis djece u Školu nogometa NK “Vitez”

Viteški premijerligaš, Nogometni klub „Vitez“, započeo je s upisom djece u školu nogometa NK „Vitez“.

Omladinska škola NK „Vitez“ bit će podijeljena u nekoliko uzrasta, uz nadzor trenera koji posjeduju UEFA licencu koja je priznata u cijelome svijetu, a djecu rođenu 2006. godine i mlađe trenirati će Oliver Grebenar, uzrast 2004. i 2005. godište vodit će Zlatko Botić, a 2002. i 2003. godište Goran Babić.

„Igranjem, treniranjem i zajedničkim druženjem  želja nam je našoj djeci iz Viteza, ali i susjednih općina pružimo kvalitetan razvoj, stručan rad i vežemo ih za trenutno najuspješniji klub Središnje Bosne, premijerligaša Viteza. Škola nogometa NK „Vitez“ svakako nudi najbolje mogućnosti u koje su uključeni treninzi, adekvatna natjecanja u pojedinim dobnim skupinama kao i sudjelovanja na brojnim domaćim i međunarodnim natjecanjima“, kazao je Valentin Plavčić, koordinator Omladinske škole NK „Vitez“.

Prijave za školu nogometa vrše se kroz cijelu godinu, a svako dijete ima priliku postati član Školu nogometa NK „Vitez“.

„Naša želja je što više i kvalitetnije voditi brigu o našim najmlađima te ih dodatno motivirati da vode aktivan sportski i zdrav život“, rekao je jedan od trenera u Školi nogometa NK „Vitez“, Oliver Grebenar.

Iz NK „Vitez“ najavili su kako će tijekom kolovoza biti organiziran i kamp za najmlađe nogometaše.

Prethodni članakOdržano Preporodovo tradicionalno “Bajramsko sijelo”
Sljedeći članakU Vitezu održana radionica “50 prioriteta mladih za nove vlasti”