Započeo projekt “Ulaganje u mladi trenerski kadar i jačanje članstva u Školi košarke “Prvi koš” Vitez”

U sklopu projekta “Ulaganje u mladi trenerski kadar i jačanje članstva u Školi košarke “Prvi koš” Vitez”, za koji su potporu dobili od Vlade Republike Hrvatske i Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, treneri Prvog koša sudjelovali su na seminaru za košarkaške trenere, koji se proteklog vikenda održao u Zadru, u ŠC Višnjik.

Dvije su teme bile na spomenutom seminaru. Prva tema je bila “O izvedbi i stvaranju vrhunskih igrača” uz predavača prof. dr. sc. Slavko Trninić, te “Sudačka pravila: nesportska pogreška”, a predavači si bili iz Udruge hrvatskih košarkaških sudaca.

Vrijedi istaknuti da je vladalo veliko zanimanje za spomenuta predavanja, a kako je prenio Hrvatski košarkaški savez, na svojoj službenoj stranici, “za predavanje prof. dr. sc. Slavka Trninića tražila se stolica više”, što dovoljno govori o kvaliteti predavanja.

“Sretni smo, ponosni i zahvalni da možemo sudjelovati na ovakvim i sličnim predavanjima, kako bismo još više podignuli kvalitet svoga rada i unaprijedili svoje znanje. Na kraju dana, treneri su bili prisutni na finalnoj utakmici hrvatskog košarkaškog kupa “Krešimir Ćosić”, a u kojoj su igrali Zadar i Cibona. Hvala na potpori ovom projektu Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan RH i Državnom tajniku Zvonku Milasu”, poručili su iz Škole košarke “Prvi koš”.

Na seminaru su sudjelovali treneri Prvog koša, Berislav Šapina, Marko Matijanić i Igor Bošnjak.

Prethodni članakSamostani Bosne Srebrene nezamjenjivi su svjedoci povijesti BiH
Sljedeći članakOživjela ideja osnivanja Udruge navijača GNK Dinamo Zagreb u Vitezu