Započelo postavljanje sjedalica na Gradskom stadionu u Vitezu

Iako puževim korakom, rekonstrukcija Gradskog stadiona u Vitezu ipak ide i kako sada stvari stoje, do početka jesenske sezone, do druge premijerligaške sezone NK Viteza, stadion će biti gotov i spreman za licenciranje.
A govorilo se, obećavalo, najprije kako će Vitez proljeće igrati na Gradskom stadionu, a ne  na Kamberovića polju u Zenici,  gdje je igrao produženu jesensku sezonu, ili pak, u najgoroj varijanti, završnicu, dvije-tri utakmice, proljetne sezone.

Na žalost, od tih obećanja nije bilo ništa, no sada se ipak može s velikom sigurnošću govoriti o skorom licenciranju Gradskog stadiona po propisima NS BiH za premijerligaške utakmice. Jer, većina radova, bar onih najskupljih i najzahtjevnijih, je već odavno završena, a u srijedu je, konačno počelo, već dugo najavljivano, postavljanje sjedalica. Istina, posla ima još dosta, ali tek neki veliki „lomovi“ mogli bi zaustaviti radove i nastup NK Viteza na svom Gradskom stadionu u drugoj premijerligaškoj sezoni, nakon što su cijelu 2013/14. domaćini bili na Kamberovića polju u Zenici.

Zvonimir Čilić