Započele prijave na 28. Božićni turnir u malom nogometu!

Društveno poduzeće ”ORŠK” iz Novog Travnika i ove godine, već 28. put zaredom, organizira božićni turnir u malom nogometu, koji će ove godine biti održan od 5. do 23. prosinca u Gradskoj sportskoj dvorani Novi Travnik.

Božićni turnir u Novom travniku spada među najveće u Bosni i Hercegovini kako po broju sudionika tako i po kvaliteti. Na turniru sudjeluju veliki broj ekipa iz cijele BiH, ali i Republike Hrvatske, kao i veći broj nogometaša iz svih liga u BiH, što mu daje dodatnu kvalitetu.

“Svake godine trudimo se podignuti turnir na višu razinu, a tradicija od 28 godina održavanja svrstava ga u red najstarijih turnira u BiH. Iskreno vjerujem kako će se i ove godine velik broj ekipa prijaviti, a ljubitelji nogometa imat će priliku uživati u odličnim potezima i igrama”, izjavio je za Fenu Bojan Domić, ravnatelj  “ORŠK-a” iz Novog Travnika.

Organizatori su osigurali bogat nagradni fond, koji će podijeliti četiri najbolje ekipe, a pobjedniku turnira pripast će 4000 maraka. Drugoplasiranoj ekipi pripast će 2000 trećeplasiranoj 1 000 i ekipi koja osvoji četvrto mjesto 500 maraka.  

Osim najuspješnijih ekipa, nagrade su osigurane i za najboljeg vratara i nogometaša turnira.

Kotizacija po ekipi iznosi 200 maraka, a prijave za turnir mogu se obaviti u Gradskoj sportskoj dvorani i caffeu “Milano” u Novom Travniku do 4. prosinca.

Suorganizator turnira je poduzeće ”Pole Extra” Novi Travnik.

Više informacija možete potražiti na brojeve telefona: 030/791-145 i 063/366-214.