Zapažen uspjeh viteških karataša

Proteklog vikenda, u sklopu kulturno gospodarske i turističke manifestacije Dani berbe grožđa, u Čitluku je održan Međunarodni karate turnir ”DBG OPEN 2014” za sve dobne kategorije izuzev seniora.

Na ovom turniru sudjelovalo je 675 natjecatelja iz 71 kluba i 4 zemlje (Austrije, Hrvatske Crne Gore i BiH) među kojima i natjecatelji iz Karate kluba „Vitez“ Vitez koji su postigli zapažen uspjeh.

Ovaj turnir je imao i dodatnu kvalitetu s obzirom da je, odlukom Upravnog odbora Karate saveza BiH, određeno da to bude prvi od tri izborna turnira za izbor šireg popisa kadetske, juniorske i U-21 karate reprezentacije BiH za predstojeće Europsko prvenstvo koje se održava početkom veljače naredne godine u Švicarskoj (Zurich).

U tom smislu, zapažen uspjeh, koji joj je donio i prva 2 boda, ostvarila je Vesna Gugić u kategoriji borbe U-21 do 55 kg osvajanjem 2. mjesta a nakon poraza u finalu preglasavanjem sudaca s obzirom  da je borba završena neodlučnim rezultatom.

Treće mjesto u kategoriji borbe dječaci 14 godina do 52 kg osvojio je perspektivni Robert Šafradin, dok je Dijana Čečura, u kategoriji borbe djevojčice 12 godina do 37 kg, poražena u 1. kolu.

Naredni izborni turnir za kadete, juniore i U-21 održat će se 28. rujna ove godine u Bijeljini.

Prethodni članakNačelnik Dobretića Neven Idžanović istupio iz HSP-a i pristupio HDZ-u BIH
Sljedeći članakViteški Napretkovci gostovali u Austriji