Zapažen nastup Vitežana na All Staru u Grudama

Proteklog vikenda u Grudama je održan “ALL STAR” KS Herceg-Bosne za sve omladinske kategorije. JHOKK “Vitez” imao je svoje predstavnike u svim kategorijama.

U predkadetskoj selekciji sjevera nastupili su Filip Grabovac, Stanko Lončar i Stjepan Matić – Bošnjak, u kadetskoj Filip Ivanković, Krešo Sluganović i Antonio Kovač, dok su za juniore nastupili Robert Rajić, Ermin Dedić i Berin Gudić.

Utakmice su odigravane kroz cijeli dan, a u Grudama se skupilo više od 200 djece iz svih krajeva BiH. Selekcija “Juga” sastavljena je od ekipa Širokog, Zrinjskog, Brotnja, Gruda, Posušja, Ljubuškog, Čapljine i Rame, dok je selekcija “Sjevera” sastavljena od ekipa Livna, Tomislava, Busovače, Kiseljaka, Kupresa i Viteza. U prvoj utakmici selekcija “Sjevera” slavila je pobjedu od 2 poena razlike. Zapaženu ulogu odigrali su naši Lončar i Matić – Bošnjak, dok je Filip Grabovac (postigao 23 poena) bio jedan od dva kandidata za MVP utakmice. Ipak, nagrada je zasluženo otišla u ruke Batiniću koji je za ovu utakmicu branio boje KK “Kupres”, a inače je član HKK “Široki Wwin”. U kadetskoj utakmici slavili su južnjaci a u odličnom izdanju se predstavio Antonio Kovač (15 poena), dok su vrlo dobri bili i Flip Ivanković i Krešo Sluganović.

U šutiranju trica slavio je Krešo Sluganović pogodivši nevjerojatnih 5 od 5. Juniorska utakmica je bila najneizvjesnija. Završila je rezultatom 84:84, a Vitežani su imali glavne uloge. Igru je odlično vodio Robert Rajić, dok su Ermin Dedić i Berin Gudić postigli skoro dvije trećine koševa Sjevera. Ermin je ubacio 29, a Gudić 23 poena. U konkurenciji za najkorisnijeg igrača juniorske utakmice bili su Ermin Dedić i član Zrinjskog Jure Brajković. Nagrada je otišla u ruke Mostarcu koji je također ostavio odličan dojam. U poluvremenu utakmice u natjecanju za tri poena slavio je Ermin Dedić, dok je u juniorskoj konkurenciji u natjecanju zakucavanja slavio predkadet Viteza, četrnaestogodišnji Filip Grabovac, koji je dobio ovacije publike u Grudama.

“S tri trofeja, te dva igrača koja su ušla u konkurenciju za najkorisnijeg igrača ponosni se vraćamo iz Gruda”, naglašavaju iz HOKK “Vitez”.