Zahvalnica utemeljitelju Saveza

U prostorijama Udruge umirovljenika Viteza proteklog je vikenda upriličena skromna i lijepa svečanost. Naime, predsjednik Predsjedništva Saveza županijskih udruga umirovljenika u F BiH, Ivan Kožul iz Mostara, jednom od utemeljitelja Saveza, Jozi Biliću, uručio je zahvalnicu za dugogodišnji samoprijegkoran rad u traženju što boljeg organiziranja umirovljenika kako bi se izborili za bolji status nego što su ga imali.

„To je odluka Predsjedništva Saveza i ja je sa zadovoljstvom ispunjavam“, kazao je Kožul, a uz zahvalnicu Biliću je uručio i skromni novčani prilog. To je, u ime općinske Udruge umirovljenika Kreševa učinio i Franjo Miličević.

Vitežanin Jozo Bilić, koji sada živi u Banja Luci, 18 godina je bio tajnik Saveza županijskih udruga, 21 godinu tajnik srednjobosanske županijske Udruge i 23 godine tajnik Udruge umirovljenika Viteza.

Skromnoj i emotivnoj svečanosti, u ulozi domaćina, prisutni su bili članovi Predsjedništva Udruge umirovljenika Viteza na čelu s predsjednikom, Franjom Drmićem.

Z. Čilić