Zadržavate vodu i salo? Vrijeme je za čišćenje!

Nagomilali ste višak kilograma, naduti ste, podbuhli i puni toksina? Zbog svega navedenog ste bezvoljni i nije vam ni do čega. Ovi savjeti mogli bi vam pomoći.

Voćni čaj zamijenite zelenim

Tko želi brzo doći u formu, treba čaj koji sagorijeva masnoće. Istraživanja pokazuju da zeleni čaj pokreće metabolizam i pomaže pri mršavljenju. Stoga pijte nekoliko šalica dnevno.

Do instant-energije na devet lakih načina!
Snažni i poletni Do instant-energije na devet lakih načina!

Riblje ulje sagorijeva masnoću

Riblje ulje pokreće metabolizam, a time i gubitak suvišnih kilograma. Nedavna je studija pokazala da osobe koje redovito uzimaju ovo ulje kao dodatak prehrani mogu izgubiti dva kilograma u tri mjeseca bez vježbanja i promjene prehrane. Riblje ulje pomaže organizmu u učinkovitijem sagorijevanju masnoće.

Izbjegavajte sol

Smanjite li upotrebu soli u prehrani vrlo brzo ćete izgledati mršavije i manje napuhnuto. Prevelike količine soli uzrokuju zadržavanje vode u organizmu, pogotovo u području lica i trbuha. Izbjegavajte slane grickalice i prerađenu hranu.

Zaboravite na šećer

Osim šećera izbjegavajte i “light” proizvode jer su puni umjetnih zaslađivača, ali i kalorija. Ako unesene kalorije ne potrošite vježbanjem, one će se u obliku masnoće ‘uskladištiti’ oko struka. Šećer također povećava glad. Šećer zamijenite stevijom!

ordinacija.hr