Na zadnjem treningu nogometaša Viteza teško povrijeđeni Bibić i Alispahić

FOTO: NK VITEZ

Da  nesreća nikada ne dolazi sama, potvrdilo se i  nemilim događanjima u NK Vitez. Naime, nakon što smo pripremili tekst najave utakmice Viteza s Čelikom u Zenici u kojoj smo pobrojali ozljede koje su proteklih dana pratile nogometaše Viteza, izražavajući optimizam što se liječnički karton relativno stabilizirao, nakon posljednjeg treninga stigla je još jedna neprijatna vijest za trenera Musu i navijače Viteza.

Na treningu,  na stadionu NK Rijeka, gdje su nogometaši Viteza obavljali zadnje pripreme za susret sa Zeničanima, u duelu s Đerićem, ozbiljnu ozljedu pretrpio je vezni igrač Bibić, slomljena su mu dva rebra i prema informacijama iz Hrvatske bolnice „Dr. fra Mato Nikolić“ u Novoj Biloj, ozlijeđena mu je i plućna maramica.

U samo nekoliko minuta, na istom treningu, ozlijeđen je i mladi napadač Alispahić, a riječ je o ozljedi zadnje lože lijeve noge. Obojica  mladića u redove Viteza stigli su u zimskoj stanci, a jedan, možda i obojica, prema naznakama trenera Muse, trebali su dobiti određenu minutažu u susretu s Čelikom, čak možda biti i starteri. Sada je i pitanje kako će uopće trener Musa sa suradnicima sastaviti momčad za ovaj važni susret, a rješenje će, drugoga izbora i nema, potražiti među juniorima koji imaju na rasporedu prvenstveni susret sa Slobodom iz Tuzle u Vitezu.

Prethodni članakInspektori u pet dana napisali 309 tisuća KM kazni
Sljedeći članakUskoro ćemo košnjom trave proizvoditi gorivo za zrakoplove