Zabilje i Grgino polje podržali kandidaturu Matije Marjanovića

“Predizborna kampanja neovisnog kandidata za načelnika općine Vitez Matije Marjanovića počela je u njegovom rodnom Križančevom selu. U ponedjeljak i utorak, 24. i 25. rujna održani su predizborni skupovi i druženja sa mještanima Zabilja i Grginog polja.

Već više od deset godina stanovnike ovih viteških naselja muče infrastrukturni problemi ali kao najveću boljku, ističu neuposlenost koja najviše utječe na mlade ljude koji su primorani ići u treće zemlje zaraditi za pristojan život i normalnu egzistenciju. To je ono za što bi se lokalna vlast u budućnosti najviše trebala zalagati, prvenstveno pokretanjem proizvodnje i privlačenjem stranih investicija koje bi to i omogućile”, stoji u priopćenju pr tima neovisnog kandidata za načelnika općine Vitez, Matije Marjanovića.

 

“O tome je na skupovima govorio i neovisni kandidat Matija Marjanović kojeg su podržali i viteški gospodarstvenici Nikola Franjić, Dragan Kafadar i Dragan Jurčević te predsjednik Udruge poslodavaca, Jozo Miškić. Nakon predstavljanja kandidature i obraćanja mještanima Zabilja i Grginog polja, druženje je nastavljeno u jednoj opuštenoj atmosferi koju je upotpunila živa glazba Bonigma benda”, navodi se na kraju priopćenja.