Za vikend na Rijeci Memorijalni nogometni turnir za djecu “Trofej Slavuj 2015”

Nogometni klub Rijeka iz Viteza predstojeći vikend organizira treći po redu memorijalni nogometni turnir za djecu “Trofej Slavuj 2015” u spomen na Slavka Matkovića – Slavuja najboljeg strijelca i ponajboljeg igrača u povijesti ovoga kluba.

Za portal Vitez.info Dario Čerkez, organizator ovoga turnira, inače trener popularnih kolibrića je kazao, “Velika čast i zadovoljstvo mi je po treći put organizirati ovaj turnir koji je već tradicionalan te se također ponovno sjetiti igračke legende našega kluba, pokojnog Slavka Matkovića – Slavuja. Svakako da u budućnosti planiramo itekako povećati broj sudionika na ovom turniru, međutim ove godine smo se susreli sa zgusnutim kalendarom i velikim brojem nogometnih turnira za djecu širom BiH koji je svakako utjecao na masovnost ovogodišnjeg, trećeg po redu “Trofeja Slavuj 2015”.

Osim natjecateljskih utakmica u raspored su uvrštene i dvije revijalne utakmice najmlađih selekcija, nogometnih početnika našega kluba i mališana škole nogometa Romari što daje dodatnu draž i zanimljivost ovom turniru.

Ove godine u dvodnevnom programu će se natjecati selekcije U9, U10 i U12 iz deset nogometnih klubova i škola nogometa iz Viteza, Bugojna, Zenice, Kiseljaka i Sarajeva. Također dječaci 2003. godište će se natjecati u žongliranju glavom, vještini u kojoj je pokojni Slavuj bio neprikosnoven. Za sve najbolje ekipe i pojedince u svim kategorijama osigurane su medalje, pehari i diplome.

Organizatori se iskreno nadaju  i vjeruju kako će svi koji posjete stadion NK Rijeka za vikend zaista uživati u nogometnim vještinama svih mališana.

Prethodni članakKomu nije u interesu da Vitez za potrebe vodoopskrbe dobije dva nova izvorišta?
Sljedeći članakU Ministarstvu obrane razgovrano o modelima konsolidacije PS „Vitez“