Za predsjednika izabran Miro Volić

Općinska organizacija NSS – NHI-a Novoga Travnika, kao i druge općinske organizacije ove stranke u Srednjobosanskoj županiji, nakon turbulentnih proteklih mjeseci kada je jedan broj članova napustio stranku, se prestrojava i stabilizira. Organiziraju se izborne skupštine, biraju se nova rukovodstva, a sve s ciljem spremnijeg i organiziranijeg ulaska u predizbornu kampanju za jesenske lokalne izbore.

U srijedu navečer u Novom Travniku, dosadašnjoj utvrdi HSS – NHI-a, povjerenje da Općinsku organizaciju vodi i naredni izborni mandat, dobio je dosadašnji predsjednik, ugledni Novotravničanin, Miro Volić. Povjerenje za funkciju dopredsjednice dobila je Malina Kvasina, tajnička funkcija povjerena je Ivanu Kolaru, dok će rizničar u narednom periodu biti Miro Jerković.

Uz Miru Volića i Malinu Kvasinu u Općinski odbor HSS – NHI-a Novoga Travnika izabrani su: Željka Zlojo Martinović, Sandra Lichtner, Stipo Slišković, Ilija Furundžija, Marinko Palavra, Mario Čabro, Dragan Fišić, Zdenko Mlakić, Zdravko Topalović, Božana Rajić i Franjo Mamuša.

Izbornoj skupštini Općinske organizacije Novoga Travnika prisutan je bio i predsjednik HSS – NHI-a u Bosni i Hercegovini, dr. Drago Džambas.

Zvonimir Čilić / VL