VOZAČI OPREZ: Katastrofalno stanje prometnice Vitez – Divjak! (FOTO)

Sredinom lipnja, prošle godine, u uredu općinskog načelnika Viteza, Vlade Alilovića, zaključeni su ugovori o izvođenju radova za sanaciju lokalnog puta Divjak-Donja Večeriska, dionica od Brizjaka prema Donjoj Večeriskoj i sanacija lokalne prometnice Gornji Vitez-Bila za dionicu od crkve Svetog Juraja do raskrižja za Donju Večerisku.

Ugovor za izvođenje radova za dionicu Brizjak-Donja Večeriska zaključen je s izvođačem “Adžić-asfalt” d.o.o. Žepče   s ugovorenom cijenom od 127 909,25 KM.

Rok za izvođenje radova iznosio je 90 dana od dana uvođenja u posao, a radovi su okončani nakon nešto više od mjesec dana po zaključenju ugovora.

Ugovor za izvođenje radova za dionicu od crkve Svetog Juraja do raskrižja za Donju Večerisku zaključen je s izvođačem radova “Špic beton” d.o.o. Žepče, s ugovorenom cijenom od 158 765,72 KM. Rok za izvođenje radova je 90 dana od dana uvođenja u posao. Predmjerom radova sanacije lokalne prometnice na dionici od crkve Svetog Juraja do raskrižja za Donju Večerisku predviđena je sanacija trotoara i presvlačenje prometnice novim asfaltom.

Svjedoci smo kako asfaltiranje lokalne prometnice na dionici od crkve Svetog Juraja do raskrižja za Donju Večerisku još uvijek nije završeno, a navedena prometnica, osim toga što je ruglo, predstavlja značajnu opasnost za sve koji se njome voze.Nismo sigurni koje sve detalje sadrži ugovor koji je općina Vitez potpisala s tvrtkom “Špic beton” d.o.o. Žepče, ali smo sigurni da je rok koji je predviđen za izvođenje radova debelo premašen. Hoće li netko preuzeti odgovornost također nismo sigurni, ali nakon velikog broja mailova koje ste nam poslali uslikali smo nekoliko fotografija koje prikazuju kako izgleda dio prometnice koji se trebao asfaltirati, a koje možete pogledati u galeriji.

Budite slobodni napisati svoj komentar…;)

{gallery}drustvo/prometnica1{/gallery}