Voditelj ŠN Romari sudjelovao na “Raddatz Immobilien 2015” kupu u Hannoveru

Jedan od najboljih europskih nogometnih turnira za mlađe uzraste, ove je godine posjetio i voditelj Škole nogometa „Romari“ iz Viteza, kao dio stožera mlađih limača Dinama koji su sudjelovali na ”Raddatz Immobilien 2015” kupu u Hannoveru.

Dinamovi mlađi limači (2005.) osvajaju sjajno drugo mjesto. Tijekom turnira, slavili su pobjedu u 11 utakmica do samog finala uz odličnu gol-razliku 37:2, a zatim je u finalu, unatoč dobroj igri, momčad trenera Davidovića i Vrebca poražena s minimalnih 1:0 od Inter Milana. Na turniru su sudjelovali i jaki klubovi poput Manchester Cityja, Rapida, Schalkea, Benfice, Valencie.

Po povratku iz Hannovera, naš sugrađanin donosi i više nego pozitivne dojmove, “Turnir me impresionirao, od organizacije, pa sve do same atmosfere u Hannoveru. Osobito sam oduševljen atmosferom unutar Dinamove mlade momčadi te odnosom prema trenerima, igri i suigračima”.

Po njegovim riječima već sljedeće godine možemo očekivati neke od velikih europskih momčadi, sa svojim mlađim kategorijama, na turniru u našem gradu.

Prethodni članakNovi Travnik: Žena poginula u prometnoj nesreći, a vozač pobjegao
Sljedeći članakVisok poraz Vitežana u Busovači