Vlada F BiH dala prethodnu suglasnost na imenovanje Miodraga Jovanaovića za v.d. direktora PS “Vitezit”

Miodrag Jovanović, kojemu je Vlada FBiH dala prethodnu suglasnost za imenovanje za vršitelja dužnosti direktora društva PS “Vitezit”, rekao je večeras, u izjavi za Fenu, da će, ukoliko je to tako i ukoliko Nadzorni odbor to potvrdi, nastojati ostvariti zacrtane ciljeve, koji su dostavljeni i Vladi FBiH.

“Ukoliko zacrtane ciljeve ne bude moguće ostvariti iz objektivnih ili subjektivnih razloga podnijet ću ostavku. U svakom slučaju sutra ćemo znati više informacija”, istaknuo je Miodrag Jovanović.

Kratak komentar Feni dao je i predsjednik Nadzornog odbora PS “Vitezit”, Muhamed Rebihić. “Čim dobijemo prethodnu suglasnost Vlade FBiH za imenovanje v.d. direktora ja ću sazvati vanrednu sjednicu Nadzornog odbora te ću odluku dati na glasovanje. Ne želim prejudicirati ishod, jer ne odlučujem sam, ali ja ću vjerojatno postupiti po preporuci Vlade. Ukoliko radnici ‘Vitezita’ misle da je to najbolje rješenja za njih, ja sam i ovim potezom spreman pokazati kako apsolutno ne stoje optužbe koje mi pojedinci stavljaju na teret”, rekao je danas za Fenu Muhamed Rebihić, predsjednik Nadzornog odbora PS “Vitezit”.