U Vitezu predstavljanje knjige “Druga strana Rubikona” Miroslava Tuđmana

Vitežani i zainteresirani iz cijele  Lašvanske doline i drugih općina srednje Bosne, u utorak će biti u prilici nazočiti predstavljanju knjige-monografije „Druga strana Rubikona“, autora prof. dr. sc. Miroslava Tuđmana.

Riječ je o knjizi-monografiji koja argumentirano i dokumentirano oslikava, pokazuje i ukazuje, kroz „Političku strategiju Alije Izetbegovića“, opovrgava, demantira laži i podmetanja… Hrvatima BiH. dr. Franji Tuđmanu i hrvatskoj politici u vrijeme  rata i neposrednog poraća, a reflektira se na Hrvate i u današnje vrijeme u vrlo negativnom svjetlu.

Predstavljanje će se održati u utorak u 16 i 30 sati u Franšiznom centru u Vitezu, a uz uvodničara dr. sc. Božu Ljubića, knjigu će predstaviti Željko Raguž, Nikola Lovrinović, Antita Šikić i autor dr. Miroslav Tuđman.

Organizatori predstavljanje knjige „Druga strana Rubikona“ su: Hrvatski dokumentacijski centar Domovinskoga rata BiH; Odjel za kulturu, medije, sport i informiranje Hrvatskog narodnog sabora BiH i udruge iz Domovinskoga rata HVO-a .

Prethodni članakDanas izbor Miss BiH
Sljedeći članakOdlična izvedba predstave “Tri jablana” GAK-a Županja na kazališnim danima u Vitezu