U Vitezu održana sjednica Predsjedništva UNRO HVO F BiH

Uz domaćinstvo  Srednjobosanske županijske Udruge , na čelu s predsjednikom Jozom Stojakom Mungosom, prije nekoliko dana u Vitezu je održana redovita radna sjednica Predsjedništva Udruge nositelja ratnih odličja HVO Federacije Bosne i Hercegovine. 

Sjednicom je predsjedao predsjednik, Lazo Martinović, koji je tim povodom kazao: „Ovo je naša redovita radna sjednica Predsjedništva na kojoj smo razmatrali naš rad i naše aktivnosti u protekloj godini na svim razinama našega djelovanja, a s ciljem i razlogom priprema naše redovite izvještajne Skupštine. Razmatrali smo i razgovarali o svim aspektima našega rada i djelovanja, a redovitu izvještajnu Skupštinu održat ćemo u Srednjobosanskoj županiji krajem travnja ili početkom svibnja. Zadovoljan sam kako je sjednica Predsjedništva organizirana i kako je protekla, uspješno, rekao bih. Zahvalan sam i našim domaćinima, županijskoj Udruzi  na čelu s predsjednikom Jozom Stojakom Mungosom i njegovim najbližim suradnicima, te na kvalitetnom i odgovornom sudjelovanju u radu sjednice članova našega Predsjedništva“.

Predsjednik srednjobosanske Udruge NROHVO, Jozo Stojak Mungos je izrazio zadovoljstvo što je sjednica Predsjedništva održana u Vitezu jer to doživljava i kao priznanje radu i djelovanju Udruge kojoj je na čelu. Izrazio je Stojak i zadovoljstvo odlukom da  se redovita izvještajna Skupština održi u Srednjobosanskoj županiji, navodeći kako će mjesto održavanja vjerojatno biti Vitez.

Sjednici Predsjedništva prethodilo je polaganje cvijeća i paljenje svijeća, te kratka molitva uz spomen-obilježje palim braniteljima Viteza podignuto ispred zgrade Općine.

Prethodni članakEMF EURO 2017: Mininogometna reprezentacija BiH u grupi s Italijom, Srbijom i Crnom Gorom
Sljedeći članakTri odličja za Judo klub Vitez na državnom prvenstvu