U Vitezu će se održati Otvoreno državno prvenstvo frizera BiH

„Otvoreno državno prvenstvo frizera Bosne i Hercegovine“ održati će se 12. ožujka u Gradskoj dvorani u Vitezu s početkom u 9:00 sati. Nakon Sarajeva, Tuzle i Banje Luke, Vitez je ponosni domaćin ovoj najznačajnijoj frizerskoj manifestaciji u zemlji i regiji.

Organizator Otvorenog državnog prvenstva frizera BiH je Udruženje frizera srednjobosanske županije na čelu s predsjednikom USBF Saninom Fazlićem. Događaj je podijeljen na tri dijela: natjecateljski, seminarski i sajamski dio.

Od 9:30 počinje natjecateljski dio na kojem će sudjelovati natjecatelji učenici frizeri iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i regije. Također, natjecat će se juniori i seniori iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Natjecanje će pratiti i ocjenjivati Svjetski OMC žiri, a natjecanje završava u 14:00 sati kada počinje seminarski dio gdje će se pradstaviti Wella profesional, Friz Vir tehničara i tehničar brenda Karal, a potom Master Class na kojem će svoja umijeća na sceni pokazati: Dušan Ličina iz Srbije (osvajač prestižnih svjetskih medalja),  Alen Demirović iz Crne Gore (majstor muških frizura), Carlo Crisan iz Mađarske (viceprvak Europe u avantgarde hair tattoo) te Elvir Bajrić i Stipe Filipović iz Bosne i Hercegovine, dvojica najpoznatijih frizera iz naše zemlje, svjetski poznati i priznati.

Seminarski dio je vrlo bogat i raznovrstan, frizeri će imati što vidjeti, čuti i naučiti. Nadalje, sajamski dio će trajati od otvaranja do zatvaranja manifestacije, a našim frizerima i posjetiteljima će biti prezentirana široka paleta frizerskih alata i preparata za što je zadužen štand Frizerlanda iz Viteza  koji je ujedno i generalni sponzor manifestacije, te štandovi drugih sponzora kao što su: Wella profesional, Friz Vir Vitez, Schwarzkopf, Karal, BML company, Keune, Faipa frizerska akademija i Image Master. Sponzori su osigurali i značajne prigodne popuste. Sajamskom dijelu priključit će se i štand rukotvorina te predstaviti razne ukrase za kosu (Dugme-Vitez). Ovom prilikom pozivamo sve drage kolege frizere da nam BiH poručili su iz UFSBK.

Prethodni članakMarko Jevtić za Vitez.info: Hvala svima na podršci
Sljedeći članakSTIER: Šefovi diplomacija zemalja EU suglasni da do lipnja treba izmijeniti izborni zakon u BiH