Vitez.info slavi 8. rođendan!

Vitez info

Dragi naši, prošlo je 8 godina kako je portal vitez.info registriran i od kako je objavljena prva vijest. Tijekom prvih nekoliko godina objavljivalo se tek nekoliko vijesti tjedno što je rezultiralo i skromnom posjetom.

Raduje nas da možemo konstatirati kako je portal www.vitez.info trenutno najposjećeniji i najčitaniji web portal Središnje Bosne, a s našeg portala redovno preuzima velik broj drugih renomiranih medija. Od medija koji su tijekom proteklih godina preuzimali informacije s našeg portala izdvojit ćemo samo neke: HRT, Nova TV, BHT 1, FTV, BHT 1, TV KISS, Večernji list, Dnevni avaz, Radio Bobar, BH Radio 1, Radio Vitez, Federalna novinska agencija (FENA), ali i najposjećeniji internet portali u BiH i Hrvatskoj: www.index.hr, www.net.hr, www.sarajevo-x.com, www.poskok.info, www.dnevnik.ba.

U proteklih godinu dana portal vitez.info je značajno unaprijeđen, te je izgledom, ali i ažuriranjem sasvim sigurno iznimno atraktivan i zanimljiv krajnjim korisnicima. Uložen napor rezultirao je i povećanom posjetom, tako portal vitez.info bilježi oko milijun i pol posjetitelja tijekom godinu dana.

Ovim putem se iskreno zahvaljujemo svima vama koji nas čitate svakodnevno, čime ste i doprinijeli da postanemo vodeći portal Središnje Bosne, a pozivamo vas da nam i dalje svoje sugestije, prijedloge, komentare s ciljem unaprijeđenja samog portala šaljete na mail redakcija@vitez.info.