Vitežanke poražene od ekipe “Spin 2012”, u srijedu u Vitez dolaze stolnotenisačice STK “Aladža” Sarajevo

Ženska ekipa STK „CM“ Vitez poražena je proteklog vikenda u okviru 13. kola Premijer lige BiH za žene, protiv višegodišnjih prvakinja i vodećeg sastava na prvenstvenoj ljestvici, STK “Spin 2012”.

Vitežanke su pružile prilično snažan otpor favoriziranim gošćama, ali za bolji rezultat je nedostajalo i malo sportske sreće. Gošće su slavile pobjedu rezultatom 4:2, a dvije pobjede ostvarile su Dora Ćosić i u parovima Droa Ćosić i Sanja Papić.

Vitežanke su igrale u sastavu Dora Ćosić, Sanja Papić i Ajna Zotrg, dok su za gošće nastupile Snežana Marković, Džana Biogradlić i Amela Mujezinović.

Vrijedi izdvojiti i odličan nastup mlade Ajne Zlotrg u sastavu Viteza, koje je pružila sjajan otpor favoriziranoj Snežani Marković, u meču koji je članica Spina dobila 3:1.

Ovoj informaciji dodajmo i da će već u srijedu u Gradskoj sportskoj dvorani, s početkom u 19 sati, u okviru 14. kola Premijer lige za žene u Vitezu snage odmjeriti STK “CM” Vitez i STK “Aladža” Sarajevo. Gošće su blage favoritkinje u ovom meču, ali uz potporu publike Vitežanke imaju priliku iznenaditi.

Prethodni članakOd četvrtka, 9.5., u kinu „Theatre“ film „Dva lica zakona“
Sljedeći članakVitez: Vatrogasci izvukli vozilo iz rijeke Lašve